|
|
 |
eTeacher שיעורים פרטיים פורומים פורום אנגלית |
|
|
פורום אנגלית |
| |
 |
ברוכים הבאים לפורום אנגלית של eTeacher. את הפורום מנהלת המורה תמר, בעלת תואר ראשון מהמכללה האקדמית לחינוך "אורנים", במגמת אנגלית ולשון. שנות ניסיון רבות בהוראת אנגלית בחטיבת ביניים ובתיכון. ניסיון עשיר בשיעורים פרטיים בכל הרמות. בפורום ידונו דברים הקשורים לשפה האנגלית וקשיים שיבואו על פתרונם.
|
קמרי-טולדנו תמר - מנהלת הפורום
|
הזמן שיעור פרטי איתי
הכנס לפרופיל מורה שלי
|
|   |
הודעה |
תחום |
תאריך |
|
After I / he/ she /it we often use 'were' and not 'was'.
In the Present Unreal Conditional, the form "was" is not considered grammatically correct. In written English or in testing situations, you should always use "were." However, in everyday conversation, "was" is often used.
Examples:
If he were French, he would live in Paris. If she were rich, she would buy a yacht. I would play basketball if I were taller. I would buy that computer if it were cheaper. I would buy that computer if it was cheaper. Not Correct (But often said in conversation.)
הוספת תגובה שליחת הודעה בדואל הדפסת הודעה
|
19/02/10 06:22:23 |
 |
ברצוני לשאול לגבי הנושא כשמדברים על חפצים למשל האם יש הבדל או כללי הגייה נכונים לגבי השימוש בthat/ which או שאין הבדל, אותו דבר לגבי who/that האם יש אתר שאוכל לתרגל נושא זה באינטרנט? תודה סיגל
|
11/02/10 21:54:51 |
|
We use the following relative pronouns to combine sentences and clauses: who, which, that, whose, where, when, why.
Who refers only to people.
Which refers to animals or things.
That can refer to people as well as to animals and to things.
Whose refers to any kind of noun where we want to show possession.
Where refers to a place
When refers to time
Why refers to a reason.
Example: My friend who came to visit me gave me a present.
קישור מומלץ: http://www.englisch-hilfen.de/en/exercises/pronouns/relative_pronouns2.htm הוספת תגובה שליחת הודעה בדואל הדפסת הודעה
|
12/02/10 06:44:06 |
|
תשובתך המפורטת. לפי תשובתך אני מבינה, בעקבות מה ששאלתי שאין הבדל בשימוש בין who לשימוש בthat שניהם כשירים כשמדברים על אנשים, ואפשר להשתמש באחד משניהם ללא אבחנה, האם זה נכון? סיגל - תודה
|
12/02/10 08:32:19 |
|
Well, THAT can replace WHO only in defining relative clauses, for example
The woman that/ who lives across the street is an actress.
Moreover, after superlatives, THAT is often replaced by WHO or WHICH, for instance,
She is the nicest person that I have ever met. This is the best essay that I have ever read.
(In such sentences, WHO or WHICH are not so common. THAT can also be omitted from such sentences).
In addition, THAT often replaces WHO or WHICH after words like ONLY, ALL, ANYTHING, SOMETHING, NONE, NOTHING, LITTLE, FEW and MUCH. In such sentences, WHO or WHICH are not so common.
Examples:
She was the only person that congratulated me. I have something that might interest you.
(Explanation from "Grammar in Focus")
Good luck, Tamar
|
12/02/10 12:16:47 |
 |
שלום, קיבלתי דף עם חומר למבחן (אני תלמיד כיתה ט'). הדף הזה מכיל טבלה של Participial Adjectives. לכל אחד מהם יש "תוספת" לדוגמא: Intreseted In. לפי דעתי יש טעות בחומר למבחן ורציתי לברר זאת, המילים כפי שהן מויעות בצירוף התוספת הן:
Exicted At Disappointed In Exhausted With Amazed At Shocked At Annoyed About Amused At ועוד הרבה...
רציתי לדעת אם הרשימה הזאת נכונה או לא(ואם לא מה יכול להתאים למילים) ובנוסף לדעת אם התוספת של המילה תלויה במשפט ולא יכולה לבוא כחלק קבוע שאין לשנות אותו.
|
07/02/10 15:48:03 |
|
,Hello
the adjectives you mentioned are followed by the following prepositions:
annoyed about something/ with someone excited about disappointed with amazed at/by shocked at/by amused by
A handy list of the more common adjectives can be found on this website:
http://www.bedavaingilizce.com/prepositions/adj_pre.htm
|
09/02/10 18:19:38 |
 |
כתבתי חיבור, וכשאני נכנס לשיעור עם המורה לאנגלית משום מה היא לא מכניסה אותי לשיעור(כאילו היא לא שם). אז החלטתי לפרסם אותו פה, בתקווה שמישהו יענה לי.. תודה רבה!
|
01/02/10 19:15:28 |
 |
איך מחשבים את זה ? כלומר את c/d/e לחשב את הממוצע של -c-92 d71 e-62 לחשב את זה בלי בחינה בע"פ ?? איך עושים את זה ? הבנתי שלכל בחינה יש אחוזים שונים ... (אני נבחן משנה )
בברכה .יוגב.
|
30/01/10 11:45:04 |
|
יוגב שלום,
על מנת לחשב את הציון בבגרות באנגלית עליך לחבר את הציון בכל אחד מן השאלונים ולחלק את הסכום בשלוש (לשאלונים משקל זהה).
הבחינה של נבחני משנה אינה כוללת בחינה בעל פה.
ציונך הוא 75.
בברכה, תמר
|
01/02/10 19:58:14 |
|
הבחינה בכתב 80%.הבחינה בע''פ 20% לא ניתן לשפר את הבחינה בע''פ לאחר התיכון כנבחן משנה כי הבחינה בע''פ רק לתלמידים. כדי שלא ישקללו את הציון בחינה בע''פ עליך לגשת לשלושת השאלונים.
|
06/02/10 21:47:36 |
|
הבחינה בכתב 80% הבחינה בע''פ 20%. כדי שלא יחשבו את הבחינה בע''פ עליך לגשת לכל שלושת השאלונים.אם תגש לחלק מהשאלונים אחד או שתיים מהשאלונים הציון הבחינה בע''פ יחשב.
|
06/02/10 23:03:21 |
 |
היי אני צריך לקבל את התעודת בגרות בערך במאי אני סיימתי בית ספר שנה שעברה ...הקיצר השלמתי החורף כמה בגרויות ורציתי לדעת אם הציונים של ההשלמות יכנסו לתעודה ? או שישארו הציונים הקודדמים ללא ההשלמות והשיפורים.?
|
30/01/10 09:53:00 |
 |
אם עשיתי את הבחינה בע"פ של 3 חי"ל ..כשלמדתי בביה"ס ...ועכשיו השלמתי ל4 יח"ל (סיימתי ביה"ס ) עכשיו השאלה היא האם הייתי צריך לעשות גם בע"פ של 4 יח"ל ..??? כי לא עשיתי עשיתי רק של 3 יח"ל אז האם זה אומר שעדיין אין לי 4 יח"ל אנגלית?
תודה.
|
29/01/10 14:04:36 |
 |
שלום,
האם יש אפשרות להביא איזה סיכום \ תקציר \ הסבר \ DESCRIPTION לדוגמה על מטלה מסוג DESCRIBE A BOOK, DESCRIBE A MOVIE, DESCRIBE A MOVIE BASED ON BOOK YOU HAVE READ?
תודה מראש
|
18/01/10 09:58:41 |
|
Writing a Review OPENING: states title and genre, and gives opinion and/or some facts about it. BODY: a. includes the plot (briefly), characters and setting (time and place) b. supports opinion (discusses the book's/ film's positive and negative points CONCLUSION: a final comment and your recommendation (recommend/ do not recommend book/film)
|
20/01/10 14:56:50 |
 |
I used to do it-אני הייתי רגיל לעשות את זה ...(עבר) I was used to doing it -הייתי רגיל לעשות את זה they were used to doing it -הם היו רגילים לעשות את זה . -------------- I am used to doing it -אני רגיל לעשות את זה (הווה) I use to do it -אני רגיל לעשות את זה they are used to doing it -הם רגילים לעשות את זה
או שיש צורה אחרת בעבר להגיד הייתי רגיל לעשות את זה או ההפך ?
|
07/01/10 12:47:03 |
|
There's a big difference between used to live – to talk about past habits or states and is used to doing – to talk about something that you are now familiar with.
For example, a common mistake is "I am used to study."
Do you mean that you used to study, but you don't study any more, or do you mean that you know about studying?
Avoid making mistakes by remembering the verb pattern.
Used to + verb describes a past habit or state.
For example:
He used to smoke, but he doesn't now."
To be used to + verb with ing describes something that you are now familiar with.
For example, "Five years ago, I didn't know about the Internet. Now I am used to working with it."
|
20/01/10 14:59:14 |
 |
שלום רב!
אני נבחן אקסטרני במועד הקרוב. לפי המיקוד שפורסם, מטלת הכתיבה של שאלון F תהיה כתיבת "תיאור".
ראיתי את ההנחיות הכלליות לגבי מטלת כתיבה, כמו למשל לכתוב פסקת פתיחה ופסקת סיום, וכדו'.
ברצוני לדעת אם כללים אלו נכונים ומומלצים לשימוש במטלת כתיבה של description
כשם שמתאימים ל opinion
כי לא נשמע לי הגיוני לכתוב פסקת סיום למשהו שאין בו דעות, ואין למעשה שום "מסקנה", כי הוא סה"כ תיאור של משהו.
בתודה רבה מראש! יוסי
|
31/12/09 20:21:05 |
|
יוסי שלום,
כמו בכל חיבור, גם כאן אתה נדרש לכתוב פתיחה, גוף וסיום. בפסקת הסיום של חיבור תיאורי יש לכתוב מסקנה כללית לגבי האדם, המקום וכו' שאתה מתאר (יש כאן מעין חזרה, במילים אחרות, על פסקת הפתיחה). בפסקת הסיום של תיאור אירוע, למשל, תוכל לתאר כיצד הוא הסתיים.
ראה דוגמה לחיבור תיאורי בקובץ המצורף.
בהצלחה, תמר
|
02/01/10 14:29:31 |
 |
אני זקוקה לעזרה בתרגום השורה הבאה:Note the stereotyped character of the formula which links this passage to the preceding one. תודה מראש
|
29/12/09 21:45:52 |
|
Since you don't give enough context, I would translate it as follows:
שימו לב לאופיה הסטריאוטיפי של הנוסחה, המקשר קטע זה לקודמו / פסקה זו לקודמתה.
|
31/12/09 19:42:18 |
 |
שלום אני כיתה י',אני כרגע ב4 יחידות. הקביעה בעצם של כמות היחידות שהתלמיד יעשה בתיכון על סמך חטיבת הביניים שעליה יש קריטורינים: הקבצה ב'2 ->הטובים ביותר 3,שאר 1 ב'1->90% 3 יחידות,10% עושים מבחן מעבר א'+א' מופת-מתחת ל55 בתעודה של סוף ט' - >מבחן מעבר ל4 יחידות,55+ בתעודה - 4 יחידות.70 בתעודה->מבחן מעבר ל5. 80 בתעודה->5.
אני ישבתי בהקבצה א' כל השנים,והציון מחצית שלי בט' היה 73 ,שבאמת משם כבר השיבוץ שלי היה מתוכנן ל5,אבל אז גורמים אישים השפיעו על הלימודים שלי וקיבלתי במחצית השניה 60,ולא קיבלתי את המבחן מעבר אפילו. כעת אני במשך מחצית יושב ב4 יחידות,הרמה היא מאוד קלה לי,בעיקר של הUnseens,שנה שעברה קיבלנו ברמה של D+E. הציונים שלי באנסינים:77,78 הציונים שלי במבחנים:71,76 BOOK REPORT:90
אני רוצה להבין האם הציונים האלה מספיקים להרחבה בעוד בהתחשבות שכל הזמן למדתי בא'?כי למען האמת כרגע שזה ברמת C ב4 יחידות באנסיינים פשוט כולם מוציאים מעל 90,ומה שקרא לי פעמיים זה שטעות אחת של שאלה אמריקאית הורידה לי 15 נקודות ושבעצם בכל שאר המבחן שזה החלק הקשה שכולם נפלו בוא אני קיבלתי את הנקודות. האם כדאי להרחיב?כי אני רוצה.אבל אני מפחיד להוציא שם ציונים בהיקף של 30-40 כמו חצי מהתלמידים שם. האם לדעתכם אני מתאים באיזשהו מקום ל5?תודה לכם על הקריאה ועל הכנות!
|
27/12/09 02:55:47 |
|
אספר לך על עצמי בכיתה ח' שובצתי להקבצה ג'(ובצדק),אבל רציתי יותר. אז המורה נתנה לי צ'אנס להיות בהקבצה ב'.השקעתי הוצאתי 90 סופי בהקבצה ב',לכן ניתן לי הצ'אנס לעלות להקבצה א',ששמה גם השקעתי ויצאתי עם ציון נחמד ומספק לתנאי ההקבצה-70.היום אני בכיתה י"ב ב5 יחידות אנגלית עם ציון של 95. ולמה אני מספר לך את כל זה? כדי שתלמד שגם אתה יכול.אל תפחד להוציא 30-40 וגם אם כן דבר לא יקרה לך..אתה עוד לא בתיכון שאתה צריך לחשוש.הכל לפניך.סמוך עליי.אם יש לך אפשרות -נצל אותה ותעלה להקבצה א'.
בהצלחה!!!
מתן.
|
28/12/09 13:25:40 |
 |
התבקשתי לכתוב חיבור באנגלית על בת הזוג האידיאלית .
פעם ראשונה שהתבקשתי לכתוב חיבור , אין לי מושג איך להתחיל למשיך ולסיים אותו .
האם תוכלי לתת לי רעיונות ועצות לגבי החיבור ? אשמח גם אם תוכלי לכוון אותי להתחלב טובה של החיבור .
*אני ברמת 3 יחידות .
תודה מראש (:
|
19/12/09 16:11:59 |
 |
על המאמר המצורף נשאלה שאלה על הפסקה הראשונה. שואלים מה תהיה גישתו (attitude) של המעסיק לעובד כאשר יבקש לעזוב את העבודה מוקדם כדי להיות נוכח בשיעורים? התשובות: . apologetic. supportive. skeptical. angry. וצריך להביא "phraze" שתתמוך בתשובה מהפסקה הראשונה. התשובה לא מופיעה בבירור. אפשר עזרה?!
|
18/12/09 13:52:40 |
 |
שלום, איך אוכל לדעת מהן המילים הנכונות באנגלית בבניית משפט. לדוג' השאלה: מהם היתרונות במשחקי שולחן על פני משחקים אלקטרוניים? האם עליי לכתוב what are the benefits in/on/at/of board games
|
17/12/09 20:52:01 |
 |
יש לי שאלה מסובכת,אז אם אפשר לענות על כל החלקים שלה:
החורף אני ניגש למודיול F.. וכפי שהבנתי שינו את המבנה של הבחינה: בכתיבה-describe באנסין-book review
השאלות שלי הן: 1)האם אפשר לקבל נושאים(4-5) לכתוב עליהם בנושע של describtive(חוץ מחופשה,תיאור גיל ועבודה) 2)האם אפשר לקבל אנסין או 2 שמתאים למיקוד, כי ממש לא הבנתי מה זה אומר.. 3)לפי מה שהבנתי ב-describitive צריך אוצר מילים מגוון כדי לתאר משהו-האם יש איזהשהוא אתר שנותן מילים שונות לאותם פרושים נפוצים-כמו טוב,רע,יפה,מכוער וכל התארים הנפוצים? 4)כתבתי את הטקסט הבא על החופשה-האם אפשר לקבל תיקונים והמלצות לכתיבה בבגרות?(יש לי מתכונת בשבוע הבא אז..) *עזבו את השגיאות כתיב, זה כתוצאה מכתיבה על המחשב
my best vacation i would like to describe my best vacation.this vacation is an extraordinery one,and its's different from other trips.it had everything i could ever want in a vacation.
this vacation wasn't on the beach or in hotel, it was in the forest' between high trees'in middle of a lot of predatory animals. i was gleamed in teh first seconed i came into the forest. me, and other torists ,slept in tents. we ate in the forest,and did all our needs there.
however,we didnt stayed at the camp all the time. we went into teh depth of thw forest few times. before we ate, we had hunted animals. we watched some dangerous animals, like lions and tigers. moreover,i joined the rabbit compettion, which the winned wins when he catch a rabbit,in the shortest time.
you may be wondering why i chose this vacation,which sounds like a borible one. well,this vacation was different from the otheres. I learned how to survive, and i got stronger.
|
16/12/09 13:08:44 |
 |
יש לי שאלה יש מילים שאין להם תוספת ed או צורה שונה מהמילה במקור בזמן עבר כמו: hit ,spread,hurt אז רציתי לדעת איך אני כותב אותם בזמן עבר ..? ככה? he was spread ? והסביל שלו ככה ? he was spread by ....?
...עוד משהו מה הפירוש של:spread ....ושל through ?
האם המשפט הבא נכון: I threw it straight through the window ?-אני זרקתי את זה ישר דרך החלון .?? תודה !
|
14/12/09 18:08:52 |
|
הפעלים שציינת הם פעלים יוצאי דופן, כלומר, פעלים שצורת העבר שלהם שונה (הם אינם מקבלים את הסיומת ed).
בזמן עבר, נכתוב, למשל He spread the rumor (הפיץ), ובסביל (השמועה התפשטה) The rumor was spread by his neighbor.
המילה through יכולה לשמש כמילת יחס שמשמעותה 'דרך, מבעד', או כתואר הפועל 'באמצעות, דרך', 'עד הסיום'.
המשפט האחרון שכתבת הוא נכון.
|
17/12/09 00:24:56 |
 |
היי, איפה אפשר להשיג את כל המילים של ה- stative verbs כל החושים רגשות מחשבות...
וגם ראיתי משפט שהולך ככה: While they was drinking coffee, the band began to play. זה נכון להגיד את המשפט גם עם was begging? שהרי זה past progressive. תודה.
|
14/12/09 11:46:59 |
|
Hi,
Attached is a file containing a list of STATIVE VERBS.
Regarding your second question, you can only use the Past Simple in the second part of the sentence (The band began to play), because it describes an action that 'interrupted' another action that was in progress in the past )While they were drinkling coffee).
Happy Hanukkah, Tamar
|
17/12/09 00:07:55 |
 |
אחד הדוגמאות שראיתי להווה מושלם היה: She has phoned me twice this morning לפי הכללים אם יש זן מדויק (this morning) אז משתמשים בעבר פשוט, אז איך זה הגיוני?
תודה
|
10/12/09 17:53:03 |
|
שלום,
אחד השימושים של Present Perfect הוא לציון פעולה שהסתיימה, אבל שהתקופה שבה התרחשה עדיין נמשכת, כמו בדוגמה שכתבת או בדוגמה הבאה:
I have met him this week.
חג חנוכה שמח, תמר
|
11/12/09 20:52:58 |
 |
שלום תמר, יש לי שאלה אני מבולבל מתי משתמשים בהווה פשוט ב- am, is,are ומתי לא? אני לא רואה הבדל בין המשפטים: Dana usually bakes good cakes ולא ...Dana is לעומת- .Children are afraid of the dark
|
10/12/09 15:05:21 |
|
The verb “To be” most frequently works in conjunction with another verb: “He is playing the piano.”
The verb “To be” also acts as a linking verb, joining the sentence subject with a subject complement or adjective complement. A linking verb provides no action to a sentence: the subject complement re-identifies the subject; the adjective complement modifies it.
Example:
Professor Moriber is the Director of Online Learning.
קישור מומלץ: http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/to_be.htm הוספת תגובה שליחת הודעה בדואל הדפסת הודעה
|
11/12/09 21:01:24 |
 |
אם תירגמתי נכון בבקשה: -הווה ממושך-(סביל)- He is being shaved by him-הוא מגולח על ידיו עכשיו -עבר ממושך-(סביל)-The letters were being sent by him right now- המכתבים נשלחים על ידיו ממש עכשיו -עתיד ממושך-(סביל)-He will be being shaved by him tomorrow-הוא יגולח על ידיו מחר במשך זמן מה -הווה פרפקט-(סביל)-The dinner has been made by them-הארוחה נעשתה על ידיהם -עבר פרפקט-The dinner had been made by him -הארוחה נעשיתה על ידיו -עתיד פרפקט-The dinner will have been made by him before she will arrive-הארוחה תיעשה על ידיו לפני שהיא תופיע הווה פרפקט ממושך-The lettrers have been being written by -המכתבים נכתבים על ידיו עבר פרפקט ממושך-The dinner had been being made by him for two years before he moved to Israel-הארוחה נעשתה על ידיו במשך שנתיים לפני שהוא עזב לישראל עתיד פרפקט ממושך- The letters will have been being sent by him for two hours by the time I left -המכתבים ישלחו על ידיו במשך שעתיים עד שאני יעזוב
|
09/12/09 17:14:28 |
 |
אני רק רוצה לדעת אם זה הולך ככה !!! עבר ממושך סביל - ככה: he was being shaved by -הוא גולח על ידי the letters were being sent by -המכתבים נשלחו על ידי (כמובן לזמן ממושך כלשהו )
עתיד ממושך סביל- he will being shaved by -הוא יגולח על ידי the letters will being written by -המכתב יכתב על יד
ו...הווה ממושך פרפקט סביל- he has being shaved by -הוא מגולח על ידי the letters have being sent by -במכתבים נשלחים על ידי
עבר ממושך פרפקט סביל- the dinner had being mnade by -הארוחה נעשתה על ידי the letters had being sent by -המכתבים נשלחו על ידי
עתיד ממושך פרפקט סביל- the dinner will have being made by -הארוחה תיעשה על ידי the letters will have being sent by -המכתבים ישלחו על ידי תודה ממש !!!
|
07/12/09 19:51:31 |
 |
האם זה נכון שעל מנת ליצור |הדגש|משפטי סביל גם בהווה וגם בעתיד משתמשים |הדגש| בפועל העבר(v 3) של כל מילה?? כמו בסביל העבר הכללי?? ..כך: He shaven by him right now ----הוא מגולח על ידיו ממש עכשיו -This will be paid by him ---- זה ישולם על ידיו -The letters will be sent by me המכתבים ישלחו על ידי
ולא כך: -|הדגש|This will be pay by him---- זה ישולם על ידיו -The letters will be send by me----- המכתבים ישלחו על ידי He shaving by him right now---- הוא מגולח על ידיו ממש עכשיו
תודה!
|
07/12/09 04:07:38 |
|
Form of Passive
Subject + finite form of to be + Past Participle (v3)
Examples: A letter was written to the principal.
A prize will be given to whoever solves this equation.
|
07/12/09 18:02:03 |
 |
כלומר ישנה לפעמים לפי מה שאני רואה תוספת been לצורת פרפקט כמו :I have been ate ......או I will have been finished ..... אז למה לפעמים יש משפטים כאלה בלי been ואני רוצה לדעת איך אני יודע מתי לשים את been כמו כך: she has_____arrived.....???
אה ו....תודה.
|
04/12/09 13:10:24 |
|
been היא הצורה השלישית (V3) של הפועל be. נשתמש בה בדרך כלל בצורות הפרפקט, למשל: I have been kind to him. He hasn't been to Mexico yet.
נשתמש בו בצורות ה-Perfect Progressive, למשל: She had been learning English for the last two years. By midnight I will have been sleeping for two hours, so don't disturb me.
בנוסף, נשתמש בו בצורות הסביל של Past Perfect Simple - The dinner had been made,
Present Perfect Simple - The dinner has been made
ן- Future Perfect Simple - The dinner will have been made.
|
05/12/09 19:53:37 |
 |
שלום, אני בכיתה י"א והייתי רוצה עזרה עם החלק של הכתיבה במבחן ועם הסיפורים. יש לנו במבחן שני סיפורים מהספר 2 COOL COLLECTION, אך אני אף פעם לא יודעת במה להתמקד וממה ללמוד שיהיה חיוני לשאלות, ואז יוצא שאני מחרבשת ויורדות לי הרבה נקודות. למבחן הקודם לקחתי שיעור פרטי, והמורה עשתה לי סיכום ולמדתי אותו בע"פ וזה מאוד עזר לי (ירדו לי רק 3 נקודות!). אבל בכל זאת הייתי רוצה ללמוד לבד כיצד אפשר ללמוד את הסיפורים בצורה יעילה ולדעת מה המורה רוצה שאני אכתוב בתשובה או איזה סוג שאלות המורה יכול לשאול אותי. הסיפורים שיש לי במבחן הנוכחי מה-COOL COLLECTION II זה THE GODFATER ו- CLASS DISMISSED. אשמח לעזרה במהירות ככל האפשר (כי המבחן ביום ראשון) תודה מראש, יפעת
|
04/12/09 10:43:19 |
|
שלום יפעת,
ללא ספק, עלייך לדעת את תוכן הסיפורים - העלילה, הזמן, המקום, הדמויות המרכזיות, הדילמות, מוסר ההשכל ועוד. חשוב שתתייחסי גם לנקודות שעלו בדיון בכיתה (אם כתבת במחברת, למשל). בנוסף, רצוי לחזור גם על אוצר המילים ועל מילות מפתח בסיפורים.
בהצלחה, תמר
|
05/12/09 19:28:12 |
 |
-אתה כבר חיכיתה שם במשך 10 שעות כאשר היא הופיעה You had been waiting there for 10 hours when she arrived
-You had not been waiting there for more than 10 hours.הם כבר דיברו במשך שעה --------------------------- --אתה כבר מחכה כאן במשך שעתייםYou have been waiting here for two hours ---------------------------- -אני יחכה כבר 10 שעות כאשר המטוס שלה לבסוף יופיע I will have been waiting for 10 hours when her plane finally arrive
-He are not going to have been waiting הוא לא הולך לחכות במשך זמן מה
|
28/11/09 04:24:50 |
|
The third sentence lacks an 's' in third person singular Present Simple (...when her plane finally arrives).
The last sentence should be: He is not going to wait for a while.
|
28/11/09 13:11:21 |
|
|